NEW JORDANS ADDED
NEW CLOTHES ADDED
NEW GUCCI BAGS ADDED
NEW LV WALLETS ADDED

Om oss

Vi tror att alla förtjänar att uttrycka sig själva genom sina unika kläder och att detta inte ska förbehållas de privilegierade få.

Hur allt började

Vår webbplats lanserades i juli 2018 och vi siktar på att vara den mest pålitliga säljaren på marknaden. Vi har redan skickat tusentals par högkvalitativa UA-replika sneakers till våra kunder. Vi har byggt upp en stabil och pålitlig relation med varje kund, eftersom våra kunder är den högsta prioriteringen för vår verksamhet. Vi värderar mycket kraven och förslagen från våra kunder. Via e-post, WhatsApp och Instagram kan du få snabb och artig service från våra konsulter som kommer att vara till din tjänst tills du hittar de produkter du önskar. Samtidigt erbjuder vi automatisk order-spårning efter tjänsten eftersom att betjäna våra kunder är den största prioriteringen för vår verksamhet.

En alltför stor mängd (om inte TONVIS) av rester skulle antingen dumpas eller brännas bort.

Alla våra produkter är av hög kvalitet och tillverkade av äkta material, bilderna på vår webbplats är verkliga foton på prover i våra lager, som togs av oss själva. På grund av förhållandena av solljus och bakgrund kan de se lite annorlunda ut än vad de faktiskt gör i den verkliga världen. Föremålet du kommer att få kommer att vara identiskt med föremålet som visas på bilden. Varje föremål inspekteras innan leverans för att säkerställa högsta kvalitetsstandard. Kvalitet och bra service är vår främsta prioritet. Du måste förstå att fabriken här fortsätter att förbättra detaljerna på sneakers, vi lägger till uppdaterad versionsdatum när som helst på föremålssidan. Var noga med att kontrollera bilderna och videornas uppdateringsdatum på föremålssidan, känna till vilken version du har beställt. Vi hoppas kunna erbjuda dig 100% nöjdhet när du handlar i vår butik. Vi tror på ansvar och vi driver vår verksamhet baserat på ett gott rykte och ömsesidiga fördelar. Alla varor på vår webbplats tillhandahålls av högsta kvalitet. Vi försäkrar våra kunder om pålitliga offertförslag, snabba leveranser och stabila tillgångar. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra produkter, tjänster och webbplats för att göra din shoppingupplevelse bättre och bättre. Vi önskar dig en trevlig shoppingupplevelse!

Grundat 2018     Global leverans

Kom ihåg att visa upp ditt nya köp på insta genom att tagga oss och få 200Kr rabatt på din nästa beställning.

 
@gaboro.1 drip check 🔥🧬 

Jordan Midnight navy 🌃 finns nu på vivanorr.se
.
.
.
.
.
.
.
#sneakers #sneakersaddict #sneakershouts #sneakersmurah #sneakersforsale #sneakersmag #sneakerstore #sneakersindonesia #sneakersindo #sneakershop #sneakershead #sneakersmalaysia #sneakersoriginal #sneakers4sale #sneakerswedges #sneakerscewek #sneakersoftheday #sneakerslover #sneakerspics #sneakersale #sneakerspremium #sneakersnews #sneakerscowok #sneakersori #sneakersadidas #Sneakersnstuff #sneakersnike #sneakersid #sneakershoes #sneakersbandung
Vad har @janemanuels på sig 🤩

Ni hittar produkten på hemsidan ✨

#sverige🇸🇪 #sverige #kläder #sommar #semester #fredag
Vad har @joakimlundell på sig 🤩

Ni kan hitta produkten på hemsidan ✨

#sverige🇸🇪 #joakimlundell #dior #svenskrap #sverige
Vad hade Anis på sig idag 🤩.
@anisdondemina 
 
Ni kan hitta produkten på hemsidan ✨

#svenskrap #sverige🇸🇪 #sverige #palmangels
Vad hade kungen Einar NS1 på sig 🙌.
@ns1einar
Jordan 4 off-white Sail - ni hittar produkten på hemsidan ✨.

#svenskrap #sverige🇸🇪 #rappare #sverige
Vad har @rickyyrich på sig 🤩.

Produkten finns på vår hemsida 🔥

#rickyrich #sverige🇸🇪 #sverige #musik #svenskrap
Shopping Bag 0
RECENTLY VIEWED 0